מצרכים:
- 500 גרם חזה עוף טחון
- כוס וחצי קמח חומוס
- 2 בצל מגורר
- אבקת מרק עוף
- מלח
- פלפל
- חצי כפית כורכום
- חצי כפית כמון
- כוס גרגרי חומוס מבושלים
- מעט הל טחון
- 2 גזר פרוס
- 2 קישואים חתוכים
- 3 גבעולי סלרי
- פטרוזיליה
- 1 בצל חתוך גס
אופן ההכנה:
לערבב עוף טחון, הל, כמון, מלח ופלפל, כורכום ובצל ולהשהות במקרר לחצי שעה.
להרתיח בסיר מים עם כורכום, אבקת מרק, בצל, סלרי, מלח ופלפל, גרגרי חומוס, קישורים וגזר.
להרטיב ידיים וליצור כדורים קטנים ולהוסיף למרק.
לבשל כשעה אחרי רתיחה.